De dip die je moet proberen: opgeklopte feta met balsamicocrème en granaatappeltjes. De zoute smaak van de feta gaat zo goed samen met het zoete van de balsamicocrème en de granaatappelpitjes.
Wie had gedacht dat je feta kon omtoveren in een smeuïge dip? Ik was verrast toen ik steeds vaker opgeklopte feta voorbij zag komen op Pinterest en Instagram. Ik kon dus niet anders dan mijn eigen, lichte versie er van maken.
Ingrediënten
– 150g feta
– 75ml lactosevrije yoghurt
– balsamicocrème
– granaatappelpitjes
– optioneel: enkele blaadjes verse basilicum
Bereiding
1. Voeg de natuur yoghurt bij de feta. Mix glad met een staafmixer.
2. Doe de opgeklopte feta in een kommetje.
3. Werk af met balsamicocrème en granaatappelpitjes.
4. Optioneel: Hak de basilicum fijn. Werk verder af hiermee.
Serveer met low FODMAP grissini (dipstokjes), boekweitcrackers, kastanjecrackers,…

Deze dip is eentje om tijdens je volgende apero of picknick te testen!
0 reacties