Over Carolien

Als erkend diëtiste (sinds 2011) gespecialiseerd in prikkelbare darm syndroom help ik cliënten ontdekken wat hun vervelende darmklachten veroorzaakt.

In mijn PDS praktijk heb ik al honderden cliënten begeleid over heel Vlaanderen & Nederland.

Heb jij last van darmklachten zoals buikpijn, constipatie, diarree, een opgeblazen gevoel of winderigheid? Dan help ik je graag verder!

Amina

Ik help jou komaf maken met je PDS-klachten.

Ik ben zelf PDS-ervaringsdeskundige. Al meer dan 13 jaar worstel ik met prikkelbare darmen. Geloof me dus maar als ik zeg dat ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat de impact van PDS is op je leven.
Ik weet hoe je na een tijd gelooft dat je maar met die klachten moet leren leven, dat het nu eenmaal zo is. Maar niets is minder waar.

De laatste jaren kwam PDS meer op de radar van de wetenschap en ik ging ook zelf op zoek naar strategieën die me konden helpen om van die last af te geraken. Die strategieën hebben voor mij zo’n groot verschil gemaakt, dat ik dit ook wou delen met mijn cliënten.

Alle informatie die ik verzameld heb, alle lessen die ik zelf geleerd heb en de strategieën die me van mijn klachten af hebben geholpen, heb ik gebundeld in een eenvoudig te volgen stappenplan.

Ik heb mijn unieke methode ontwikkeld om jou inzicht te geven in jouw darmklachten zodat je prikkelbare darmen niet langer impact hebben op je leven.

De 3 pijlers van mijn methode

Inzicht in prikkelbare darm syndroom

Mijn aanpak focust op alle aspecten van het prikkelbare darm syndroom. We kijken naast voeding ook naar andere factoren die een rol spelen bij PDS-klachten.

Aanpassen voeding en gewoontes

Je ontdekt je persoonlijke triggers en leert hoe je je voeding en levensstijl kan aanpassen voor rustige en voorspelbare darmen, ook op lange termijn.

Plan bij darmklachten

Ik zorg dat je jouw toolbox vult met verschillende strategieën die jou helpen in geval van symptomen en die zorgen voor een gezonde darmflora.

In contact blijven?

Sluit je aan bij mijn community op social media!

Amina

Waarom ik jou wil helpen

Je kan controle krijgen over je prikkelbare darmen.

Ben je het beu om naar de dokter te gaan en elke keer opnieuw te horen dat het maar PDS is? Of de zoveelste medicatie voorgeschreven krijgen die tijdelijk of helemaal geen effect heeft?
Heb je al veel geld verspild aan tal van intolerantietesten?
Ben je zelf op zoek gegaan naar oplossingen, maar ben je in de war door alle tegenstrijdige informatie?

Het is moeilijk om te weten waar te beginnen en welke stappen te zetten, maar daar kan ik jou bij helpen.

Het enige wat jij moet doen… starten!

Wat je nog niet wist over mij…

  • Mint groen is mijn lievelingskleur. Dat zal je misschien al wel opgevallen zijn.
  • Ik ben zot van koffie. Zolang ik niet te veel koffie drink, zijn mijn darmen ook blij.
  • Ik hou van planten. Stilletjes aan verander ik heel mijn huis in een jungle.
  • Het liefst van al loop ik heel de dag in een legging rond, ook wanneer ik niet van plan ben te sporten. Comfort boven alles, zeker wanneer die buik onverwacht uitzet.
  • Ik ben regelmatig op concerten te vinden.

Kriebelt het om samen te werken?

Ik help je graag uitzoeken wat jouw darmklachten uitlokt zodat je terug voorspelbare darmen krijgt!