Filodeegrolletjes met feta, peterselie en ahornsiroop (FODMAP-arm)

29 nov 2024 | FODMAP-arme recepten

Deze filodeegrolletjes met feta, peterselie en ahornsiroop zijn een heerlijk, simpel hapje dat zeker ook bij bezoek in de smaak zal vallen.

Ingrediënten (10 stuks)

– 5 vellen filodeeg/brickvellen
– 150g feta
– 1 kl fijngesnipperde peterselie
– 1 kl ahornsiroop
– 1 el olijfolie

Low FODMAP portie zijn 2 filodeegrolletjes.

Bereiding

1. Verwarm de oven op 175°C.
2. Verkruimel de feta.
3. Voeg de peterselie en ahornsiroop er aan toe en meng.
4. Snij het vel filodeeg doormidden. Leg er 1 el feta-vulling op en rol op.
5. Bestrijk het uiteinde van het filodeeg met een dun laagje olijfolie.
6. Leg de filodeegrolletjes op een bakplaat. Bak zo’n 8 à 10 minuten, tot ze goudbruin zijn.

Filodeegrolletjes met feta, peterselie en honing vegetarisch hapje

Tast toe!

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *