Deze filodeegrolletjes met feta, peterselie en ahornsiroop zijn een heerlijk, simpel hapje dat zeker ook bij bezoek in de smaak zal vallen.
Ingrediënten (10 stuks)
– 5 vellen filodeeg/brickvellen
– 150g feta
– 1 kl fijngesnipperde peterselie
– 1 kl ahornsiroop
– 1 el olijfolie
Low FODMAP portie zijn 2 filodeegrolletjes.
Bereiding
1. Verwarm de oven op 175°C.
2. Verkruimel de feta.
3. Voeg de peterselie en ahornsiroop er aan toe en meng.
4. Snij het vel filodeeg doormidden. Leg er 1 el feta-vulling op en rol op.
5. Bestrijk het uiteinde van het filodeeg met een dun laagje olijfolie.
6. Leg de filodeegrolletjes op een bakplaat. Bak zo’n 8 à 10 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Tast toe!
0 reacties