Carolien Vreysen

Gratis webinar: PDS hacks voor minder darmklachten

dinsdag 16 april om 20u

webinar met tips voor minder darmklachten als je het prikkelbare darm syndroom hebt

Mis het webinar niet!

De oplossing voor je PDS-klachten zit in enkele kleine aanpassingen die het grote verschil maken.

Ik deel mijn beste tips om mensen met het prikkelbare darm syndroom, zoals jij, te helpen komaf maken met hun darmklachten.

Zodat je terug kan genieten van eten, met plezier op uitstap gaat, zorgeloos op restaurant kan, je favoriete kledij kan dragen,…

Webinar

Het webinar zal ± 1u duren. Er is ook tijd voorzien voor een Q&A zodat je al je vragen kan stellen.

Wat leer je?

Hoe frustrerend is het om gezond te eten, medicatie te nemen of een FODMAP-dieet te volgen en nog steeds last te hebben van darmklachten zoals buikpijn, constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, gezwollen buik of windjes? 😣

Wat veel professionals helaas vaak vergeten te vermelden, is dat het over meer gaat dan voeding alleen. Het gaat over goede gewoontes voor jouw prikkelbare darmen.

In dit webinar “PDS hacks voor minder darmklachten.” deel ik tips om je prikkelbare darmen onder controle te krijgen en verlost te raken van je PDS-klachten.

Zorg dat je er live bij bent!

Als je live aanwezig bent, kan je vragen stellen én ontvang je als bonus een receptbundel met PDS-proof ontbijt recepten.

Hi, ik ben Carolien

 

Als erkend diëtiste gespecialiseerd in het prikkelbare darm syndroom en het laag FODMAP dieet help ik cliënten om hun vervelende darmklachten onder controle te krijgen.

Bovendien ben ik zelf PDS-ervaringsdeskundige. Geloof me dus maar als ik zeg dat ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je impact is van PDS op je leven. Ik weet hoe je na een tijd gelooft dat je maar met die klachten moet leren leven, dat het nu eenmaal zo is. Maar niets is minder waar.

De laatste jaren kwam PDS meer op de radar van de wetenschap en ik ging ook zelf op zoek naar strategieën die me konden helpen om van die last af te geraken. Die strategieën hebben voor mij zo’n groot verschil gemaakt, dat ik dit ook wou delen met mijn cliënten.

Het is mijn missie om iedereen met PDS te helpen hun darmen onder controle te krijgen.