Carolien Vreysen

Gratis webinar: 5 fouten om te vermijden bij PDS

Mis het webinar niet!

Ik deel tips om mensen met het prikkelbare darm syndroom, zoals jij, te helpen komaf maken met hun darmklachten. Zodat je terug kan genieten van eten, met plezier op uitstap gaat, zorgeloos op restaurant kan, je favoriete kledij kan dragen,…

Want die vervelende buikklachten (buikpijn, constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, uitgezette buik, winderigheid) ben je beu, toch?

Webinar

Het webinar zal ± 1u duren. Nadien is er nog tijd voorzien voor de Q&A.

Wat leer je?

Je hebt waarschijnlijk al enkele zaken geprobeerd zoals medicatie, gezonder eten, meer vezels of een poging tot het FODMAP dieet, maar je hebt nog steeds last van je prikkelbare darmen.

Ik werk al jaren met PDS cliënten en zie hen dezelfde fouten keer op keer maken. Ik deel ze graag met jou zodat je ze kan vermijden. Ik vertel er je alles over tijdens mijn gratis webinar ‘5 fouten om te vermijden bij PDS’.

Dit zijn enkele van de topics waar ik het over zal hebben:
– Welke voedingstriggers PDS-klachten uitlokken
– Het laag FODMAP dieet & de risico’s van zomaar voedingsgroepen te schrappen
– Welke intolerantietesten complete onzin zijn
– Waarom het beter is om de oorzaak van je PDS aan te pakken i.p.v. enkel de symptomen

Zorg dat je er bij bent!

Als je aanwezig bent, kan je je vragen stellen en ontvang je een weekmenu met 7 PDS-proof recepten.

PDS tussendoortjes ebook

Hi, ik ben Carolien

 

Als erkend diëtiste gespecialiseerd in het prikkelbare darm syndroom en het laag FODMAP dieet help ik cliënten om hun vervelende darmklachten onder controle te krijgen.

Bovendien ben ik zelf PDS-ervaringsdeskundige. Al meer dan 10 jaar worstel ik met prikkelbare darmen. Geloof me dus maar als ik zeg dat ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je impact is van PDS op je leven.

Ik weet hoe je na een tijd gelooft dat je maar met die klachten moet leren leven, dat het nu eenmaal zo is. Maar niets is minder waar.

De laatste jaren kwam PDS meer op de radar van de wetenschap en ik ging ook zelf op zoek naar strategieën die me konden helpen om van die last af te geraken.

Die strategieën hebben voor mij zo’n groot verschil gemaakt, dat ik dit ook wou delen met mijn cliënten. Het is mijn missie om iedereen met PDS te helpen hun darmen onder controle te krijgen.