Carolien Vreysen

Gratis webinar

De PDS-code gekraakt: het geheim voor voorspelbare darmen

dinsdag 23 mei om 19u30

Heb je al jaren last van het prikkelbare darm syndroom?

Hoe vaak heb je al gehoord: “die prikkelbare darmen, tja, je zal ermee moeten leren leven.”?

Hoe frustrerend is het niet om gezond te eten, medicatie te nemen of een FODMAP-dieet te volgen en nog last te hebben van de symptomen? 😣

Wat veel professionals helaas vaak vergeten te vermelden, is dat het over meer gaat dan gezonde voeding alleen. Het gaat over gezonde gewoontes voor jouw buik. Strategieën die je kan inzetten als je toch symptomen ervaart. En om die strategieën voor jezelf te bepalen, moet je eerst weten welke zaken een positief of negatief effect hebben op je darmen.

Daarover gaat dit webinar: “De PDS-code gekraakt: het geheim voor voorspelbare darmen.”.

Ik deel hacks om je prikkelbare darmen onder controle te krijgen en verlost te raken van je PDS-klachten.

Zorg dat je er live bij bent!

Als je live aanwezig bent, kan je vragen stellen en ontvang je mijn PDS symptomen tracker.

In dit handig dagboek kan je je voeding, klachten, slaap, stress en beweging bijhouden. Zo kan je gemakkelijker het een en ander aan elkaar linken.

Hi, ik ben Carolien

 

Als erkend diëtiste gespecialiseerd in het prikkelbare darm syndroom en het laag FODMAP dieet help ik cliënten om hun vervelende darmklachten onder controle te krijgen.

Bovendien ben ik zelf PDS-ervaringsdeskundige. Al meer dan 10 jaar worstel ik met prikkelbare darmen. Geloof me dus maar als ik zeg dat ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je impact is van PDS op je leven.

Ik weet hoe je na een tijd gelooft dat je maar met die klachten moet leren leven, dat het nu eenmaal zo is. Maar niets is minder waar.

De laatste jaren kwam PDS meer op de radar van de wetenschap en ik ging ook zelf op zoek naar strategieën die me konden helpen om van die last af te geraken.

Die strategieën hebben voor mij zo’n groot verschil gemaakt, dat ik dit ook wou delen met mijn cliënten. Het is mijn missie om iedereen met PDS te helpen hun darmen onder controle te krijgen.

Dit webinar maakt deel uit van een gratis webinar serie op 22, 23 en 24 mei.

Maandag 22 mei om 19u30 – Eerste stappen bij prikkelbare darmen – klik hier voor meer info

Dinsdag 23 mei om 19u30 – De PDS code gekraakt: het geheim voor voorspelbare darmen

Woensdag 24 mei om 19u30 – Tips voor je sociaal leven met PDS – klik hier voor meer info