Volg:

Vermagering – losse consultaties (praktijk/online)

Oude gewoontes afleren en nieuwe gewoontes creëren, gebeurt niet op enkele weken tijd. Hierdoor werk ik bijna altijd met een traject, maar losse consultaties zijn ook mogelijk als je slechts enkele gerichte vragen hebt.

Als je twijfelt tussen een traject of losse consultaties bespreken we dit tijdens het intakegesprek of kan je mij hiervoor altijd contacteren.

Losse consultaties

Eerste consultatie (1u) – €60

De eerste consultatie is een kennismakingsgesprek zodat we elkaar beter leren kennen: je voedingspatroon, je eet- en beweeggewoonten, je motivatie, mijn manier van werken,… Op het einde van de afspraak geef ik je al enkele tips of minstens één werkpunt mee.

Tweede consultatie (1u) – €60

De invulling van de tweede consultatie hangt af van jouw situatie.
Heb je vooral nood aan voedingsadvies, dan bespreken we een plan van aanpak.
Ligt het probleem eerder bij snoepen of emo-eten, dan gaan we via opdrachten dieper in op de mechanismen daarachter om je inzicht te geven in dat eetgedrag en manieren om hier mee om te gaan.

Korte opvolgconsultatie (15 à 30 min) – €30

In de opvolgconsultaties evalueer ik je vooruitgang. Dit doe ik door middel van een eetdagboekje, oefeningen die je meekrijgt, beantwoorden van vragen, bespreken van valkuilen,…

De duur van de opvolgconsultatie hangt af van je persoonlijke situatie en noden. We zullen samen bespreken of korte of lange opvolgconsultaties de beste keuze zijn voor jou.

Lange opvolgconsultatie (1u) – €60

Tijdens de eerste twee consultaties heb je al heel wat informatie meegekregen. In de opvolgconsultaties evalueer ik je vooruitgang. Dit doe ik door middel van een eetdagboekje, oefeningen die je meekrijgt, beantwoorden van vragen, bespreken van valkuilen,…

De duur van de opvolgconsultatie hangt af van je persoonlijke situatie en noden. We zullen samen bespreken of korte of lange opvolgconsultaties de beste keuze zijn voor jou.

Heropstart consultatie >1 jaar (30 min) – €45

Dit is voor wanneer je al eens, langer dan een jaar geleden, bent langsgeweest voor voedingsadvies.


Via jouw mutualiteit kan je een gedeelte van de consultaties terugbetaald krijgen. Klik hier voor meer informatie.