Volg:

Tot uw dienst

Naast voedings- en dieetadvies kan je ook beroep doen op mij voor:

Opstellen weekmenu
Vind je het moeilijk om een gevarieerd weekmenu op te stellen? Ik kan dat voor jou doen. Aan de hand van je eetgewoonten plan ik je maaltijden voor een hele week.
– Klik hier voor meer info.

Lessen & lezingen
Ik kom met plezier op je school of werkplek een lezing geven over gezonde voeding, gezondheid en/of sport.
– Klik hier voor meer info.

Workshops
Weet je zelf niet goed hoe je gezonder kan (beginnen) koken? Dan help ik je tijdens een kookworkshop met plezier op weg. Je leert dan gemakkelijke, gezonde recepten te bereiden. Dit kan zowel individueel als in groep.
– Klik hier voor meer info.

Winkeloefening
Tijdens een winkeloefening ga ik samen met jou boodschappen doen en leer ik je hoe gezonde keuzes te maken uit het aanbod.
– Klik hier voor meer info.

Receptontwikkeling
Ik ontwikkel wekelijks nieuwe recepten. Dit doe ik niet alleen voor mijn blog On a Healthy Adventure, maar ook voor anderen. Wil je uitgewerkte recepten voor je (dieet)product? Wil je een gezond gerecht op het menu zetten?
– Klik hier voor meer info.