Volg:

PDS Power Plan – Kennismakingsgesprek

Hallo! Ik ben heel blij dat je interesse hebt in mijn PDS Power Plan. Om te weten te komen of het online traject geschikt is voor jou kan je een vrijblijvend kennismakingsgesprek (online, 20 min) inplannen.

Het gratis kennismakingsgesprek is enkel voor jou als je de diagnose of het vermoeden van PDS hebt en hulp zoekt bij het onder controle krijgen van jouw darmklachten. Dit is geen intake, maar een gesprek waarin ik luister naar jouw klachten en noden om te bekijken hoe ik jou het best kan verder helpen. Je kan dan ook al je vragen over het online traject (PDS POWER PLAN) stellen.

Om het gesprek vlot te laten verlopen, stuur ik je ook een vragenlijst door om in te vullen tegen ons kennismakingsgesprek.

PS: Vind je geen geschikt moment tussen de opties? Geef me een seintje!