Volg:
FODMAP, FODMAP-arme recepten, recepten

Paprikatapenade (FODMAP-arm)

Deze paprikatapenade is een heerlijke topping. Je kan er FODMAP-arme toastjes mee beleggen. Zeer leuk om te serveren op feestjes of wanneer je bezoek hebt.

Het is ook lekker als (vegetarisch) beleg voor op broodjes. Probeer zeker ook eens te combineren met plakjes mozzarella. Dat is mijn favoriet, mmm.

Ingrediënten:
– 1 rode paprika
– 20 g kappertjes
– 1 kl olijfolie
– snufje peper

Bereiding:
1. Snij de paprika in stukken en rooster de rode paprika 15 minuten in een oven op 175°C.
2. Verwijder de schil in hoeverre mogelijk.
3. Doe de paprika samen met de kappertjes, olijfolie en peper in een blenden en hak fijn.

De paprikatapenade is enkele dagen houdbaar in de koelkast.

Deel op social media
Vorige recept

Geen reacties

Schrijf een reactie