Volg:

Online cursus: HEALTHY MEALS

Er is zoveel informatie over gezonde voeding en vermageren te vinden op het internet. Je weet misschien niet meer wat wel of niet te geloven? Laat staan wat de beste manier is om er aan te beginnen.

Daarbij kan ik jou helpen! De afgelopen jaren heb ik honderden cliënten begeleid en ben ik een krak geworden in het delen van hapklare informatie die je meteen kan toepassen. Ik merkte dat de nood hieraan heel hoog was, dus heb ik al mijn kennis en tips & tricks gebundeld in deze online cursus. Je kan er meteen mee aan de slag en het effect op je levensstijl en gewicht merken.

Herken jij dit?
– Als ik wil vermageren, eet ik zo weinig mogelijk.
– Ik lees veel tegenstrijdigheden over gezond eten en vermageren in magazines of online.
– Als ik op dieet ben, eet ik heel mager en veel light producten.

Wil jij liever?
– Ik kan gewicht verliezen zonder mezelf dingen te ontzeggen.
– Ik ga voor gezonde keuzes naast mijn favoriete koeken, chocolade of chips.
– Ik doe slimme swaps op vlak van producten en ingrediënten om zo gewicht te verliezen.

Klinkt dit herkenbaar? Heb jij meermaals ja geknikt? Dan heb ik de oplossing voor jou. Met de HEALTHY MEALS cursus leer ik jou gezonder eten en slimme keuzes maken om gewicht te verliezen. Niets aan smaak inboeten, geen onhaalbare aanpassingen, maar kleine veranderingen die resultaat geven.

De HEALTHY MEALS cursus is een online videocursus vol informatie, inspiratie en motivatie. Je doorloopt de 5 modules op jouw eigen tempo en kan ze herbekijken wanneer het jou uitkomt. Het is maar liefst 3,5u aan waardevol, to the point voedingsadvies en bijhorende downloads.

En dat allemaal voor maar €149. Als je deze uitleg in losse consulten zou krijgen, zou je maar liefst dubbel zoveel kwijt zijn. Nu heb je dezelfde informatie, die je steeds opnieuw én zo vaak als je wil kan bekijken, aan een fractie van de prijs.

HEALTHY MEALS
online cursus

Inhoud:
– 5 modules te volgen op een online platform
– downloads: recepten, handige overzichten, menuplanner,…

Modules:
1. ontbijt
2. lunch
3. warme maaltijd
4. tussendoortjes
5. maaltijdplannen & preppen

€149