Volg:

On a Healthy Adventure traject

On a Healthy Adventure traject:
Voel je eindelijk goed in je vel door een gezonde levensstijl zonder strikt dieet!

Ik heb niet altijd een goede relatie met voeding gehad. Vroeger probeerde ik zo weinig mogelijk te eten en zweerde ik ‘ongezonde’ voedingsmiddelen af. Ik wist toen niet hoe ik een goede balans kon bekomen. Ik was niet gelukkig, ik voelde me niet goed in mijn vel en ik zag eten als de vijand. Gelukkig ontdekte ik dat het ook anders kan!

Herken jij dit?

  • Ik voel me niet goed in mijn vel.
  • Ik heb al veel diëten geprobeerd, maar ik hou het nooit vol.
  • Als ik één keer iets fout eet, is het om zeep.
  • Ik laat het cijfer op de weegschaal mijn dag bepalen.
  • Ik ben het beu om elke maandag opnieuw te beginnen.

Wil jij liever dit?

  • Ik hou van wie ik zie in de spiegel.
  • Het voelt niet alsof ik op dieet ben.
  • Ik focus mij niet meer op het cijfer op de weegschaal.
  • Ik voel me niet meer schuldig als ik iets minder gezond eet.
  • Ik kook gezond, zowel voor mij als mijn gezin.

On a Healthy Adventure traject
Met het ‘On a Healthy Adventure’ traject creëer je een gezonde levensstijl en voel je je terug goed in je vel! Je wordt de gezondste, fitste versie van jezelf. Je zal een gezond gewicht bereiken én behouden zodat je je fantastisch blijft voelen. Dit bekom je allemaal zonder strikt dieet.

Daar zou je je meteen voor aanmelden, toch?

Als jij niets verandert, blijf je je slecht in je vel voelen. Er is geen betere moment om te starten dan nu. Ga er voor en ontdek hoe je een gezonde levensstijl kan bekomen zonder strikt dieet.

Ik sta klaar om je daarbij te helpen. Wacht niet langer, kom met me mee on a healthy adventure en schrijf je nu in voor het traject. De beste, fitste versie van jezelf is slechts één klik verwijderd! Aanmelden kan via deze link.

Praktische informatie
Het ‘On a Healthy Adventure’ traject duurt 4 maanden en verloopt helemaal online. Ik leer je hoe gezond te eten en op wat je kan letten om enkele kilo’s kwijt te raken. Ik deel alles wat ik weet met jou en ik geef je veel tips & tricks. Gedurende het traject help ik je ook je mindset veranderen. Ik voorzie je elke keer van een grote dosis motivatie om er voor te gaan.

Op dagelijkse basis krijg je feedback en steun via een privégroep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dit traject.
Je hebt daarnaast de optie om extra persoonlijke begeleiding bij te boeken.

Start: 1 september 2020
Einde: 31 december 2020

Investering: €357

Optie: +4u extra persoonlijke begeleiding aan €200 i.p.v. €240

Modules
In het On a Healthy Adventure traject werk ik volgens mijn 3 pijlers: gezonde voeding, mindset & beweging.

module 1: doel & nieuwe gewoontes
module 2: gezonde voeding
module 3: honger en goesting
module 4: beweging
module 5: ontbijt
module 6: lunch
module 7: warme maaltijd
module 8: tussendoortjes
module 9: mindset boosten
module 10: maaltijdplannen & preppen
module 11: sociale gelegenheden
module 12: supermarkt safari

De modules komen stapsgewijs online. Elke module omvat een video, presentatie, werkboek en enkele downloads (recepten, weekmenu, info fiches,…). Je doorloopt de modules op jouw eigen tempo. Je kan de informatie van elke module ook downloaden zodat je na afloop van het programma alles nog kan (her)bekijken.

Wat zeggen anderen er van?

“De video’s zijn inspirerend. Ik moet alle materiaal meerdere keren bekijken omdat er zoveel inhoud is. Bv. over de gezonde voeding dit zal ik echt een aantal keren moeten beluisteren omdat er zoveel nieuwe dingen gezegd worden. Dit gevoel heb ik ook bij de module over honger. Het is vaak nieuw voor mij. Veel nieuwe info.”

“Bij elke module leer ik iets bij, soms wist ik het al wel, maar het is fijn om dit bevestigd te zien van iemand die er echt verstand van heeft. Ik ben er ook achter gekomen dat ik geen emo eter ben, behalve de gewoonte zoals bij een film iets eten, en dat vind ik wel fijn om te weten.”

“Ik zie in dat ik bij eten bijna alles herkende van foute gewoontes.”