Carolien Vreysen

Dieetadvies nodig?

xxx
Amina
Hello World!

Cursus: Eerste Hulp Bij Prikkelbare Darmen

Deze cursus is ideaal voor mensen die af en toe milde darmklachten ervaren of nog maar net de diagnose PDS kregen en hun symptomen willen verlichten zonder medicatie te nemen of al meteen een uitgebreid stappenplan te volgen.

€57

Cursus: PDS Ontprikkeld

PDS Onprikkeld is een online cursus waarin je inzicht krijgt in alle aspecten van het prikkelbare darm syndroom. Via het stappenplan ontdek je je persoonlijke triggers en leer je hoe je je voeding en levensstijl kan aanpassen voor rustige, voorspelbare darmen.

€247

Hello World!
Hello World!

Traject

Wil je samen op zoek gaan naar wat jouw darmklachten uitlokt en een voedingspatroon en levensstijl opbouwen waarmee je terug vertrouwen krijgt in je darmen?

vanaf €397

Hi, ik ben Carolien

 

Als erkend diëtiste gespecialiseerd in het prikkelbare darm syndroom en het laag FODMAP dieet help ik cliënten om hun vervelende darmklachten onder controle te krijgen.

Bovendien ben ik zelf PDS-ervaringsdeskundige. Al meer dan 10 jaar worstel ik met prikkelbare darmen. Geloof me dus maar als ik zeg dat ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je impact is van PDS op je leven.

Ik weet hoe je na een tijd gelooft dat je maar met die klachten moet leren leven, dat het nu eenmaal zo is. Maar niets is minder waar.

De laatste jaren kwam PDS meer op de radar van de wetenschap en ik ging ook zelf op zoek naar strategieën die me konden helpen om van die last af te geraken.

Die strategieën hebben voor mij zo’n groot verschil gemaakt, dat ik dit ook wou delen met mijn cliënten. Het is mijn missie om iedereen met PDS te helpen hun darmen onder controle te krijgen.